Austrid ja vein, austrite avamine

Austrid ja vein, austrite avamine

Austrite avamislaud – eriline kingitus veiniarmastajatele ja äripartneritele

Valamulli koos eritellimusmööbliga tegeleva firmaga ALTFATER kord mõtisklesime selle üle, kuidas gurmaani ja austrite armastaja elu võiks veelgi lihtsam olla. Sest neid avameelsele hedonismile pühendatiud hetki meie elus on nii vähe… ja näiteks austrite avamiseks on vaja nii jõudu, kui ka oskust ja tähelepanelikkust.

Vastus tuli siis, kui meie someljee särk läks seljas ribadeks, kui tema pidi 30 austrit järjest lahti tegema. Teie jaoks meie aga teeme austrite avamise protsessi palju lihtsamaks! 

Austrite avamiseks loodud laud on väärtuslik tööriist igale austrite armastajale nii kodus, kui restoranis! Kiiresti, vaevata ja ohutult! On olemas nii logoga, kui ka logota variandid.  

Austrilaua peamised eelised:

  1. Ohutus: Austrite avamise laud vähendab oluliselt vigastuste ohtu. Laud hoiab auster kindlalt paigal, vähendades libisemise ohtu ja kaitstes kätt austrinoa eest.
  2. Efektiivsus: Austrite avamise laud kiirendab ja lihtsustab kogu protsessi. Tänu spetsiaalsetele soontele saab austrit kindlalt paigal hoida, mis võimaldab kiiret avamist. Ei pea enam ka jõudu kasutama – leia austrinoaga õige nurk ning kasuta oma kehakaalu. 
  3. Mugavus: Avamise laud pakub rohkem mugavust, eriti kui on vaja avada suurem kogus austreid. Vähem vaeva ja vähem käte koormamist muudab avamise lihtsaks tegevuseks.
  4. Materjali vastupidavus: Sinu uue austrite avamise laua valmistamisel on kasutatud vastupidavat ning esteetiliselt ilusat tammepuit, mis suudab taluda avamisel rakendatavat survet ja jõudu. Laud on kaks korda kaetud oliivõliga. Hoolitse oma puidust austri lauast sama hästi nagu teistest puidust laudadest – puhasta märja lapiga või svammiga käsitsi, peale kuivamist vajadusel uuenda õlikiht. 
  5. Disain ja funktsionaalsus: laual on ergonoomiline ja elegantne disain, mis muudab selle kasutamise veelgi lihtsamaks ning teeb sellest ilusa kingituse.
  6. Universaalsus: Austrite avamise laud sobib nii koduseks kasutamiseks kui ka professionaalsetele kokkadele ja mereandide restoranidele. See on mitmekülgne tööriist, mida saab kasutada igas olukorras, kus on vaja austreid avada.

Meie sommeljee soovitus austrite juurde: Sancerre Domaine Tassin, Le Clos du Chateu l’Oiseliniere, Compte Leloup du Chateau de Chasseloir, Orgueil 100% Melone de Bourgogne vahuvein Loire piirkonnast ja, miudugi, šampanjad

Kasutamine ja hooldus: Meie austrite avamise lauad on töödeldud kuuma toiduoliivõliga.

Nagu ka teisi puidust köögitarvikuid, pese austrite avamise laua sooja seebiveega ning seejärel hoolikalt kuivata.

Ära unusta vastavalt vajadusele oma lauda õlitada. Õlikihti taastamiseks sobib rafineeritud, külmpressitud toiduõli. Peale õliga töötlemist lase laual kuivada (al paarist tunnist kuni üleööni). Liigne õli eemalda pehme lapi või majapidamispaberiga.

Kulumisjäljede ning täkkete tekkimisel võib enne õlitamist peene liivapaberiga lihvida. 

Hoia kuivas kohas ning austrite avamise laud kestab aastaid ning on suureks abiks igal austrite peol! 

Nagu ka teisi puidust köögitarvikuid ja lõikelaudasi, ei tohiks austrilauda jätta ligunema vette, pesta nõudepesumasinas, jätta peale pesemist kuivatamata, hoida õues otsese niiskuse ja päikesekiirguse käes.

Mõrade ja pragude ennetamine – korralikult kuivata lauda pärast iga kasutuskorda, hoia soojusallikatest (nt ahjust) eemal, ära lase laual vees liguneda, vajadusel õlita.

Leave a Comment