Kirjeldus
2. detsembril kl 19:00
5-käiguline veiniõhtu Orjakus, Dagen Haus butiikhotelli kaminasaalis!
Toidud tulevad kodused ja imelised, kvaliteetveine valib ning õhtut juhib sommeljee Maksim Maltsev.
Hubane õhtu kaminasaalis ning veinijutud ja -nipid önoloogiast, toidu- ja veini sobitamise kunstist. Proovime haruldasi ja väiketootjate käsitööveine Prantsusmaalt, Itaaliast, Uus-Meremaalt ja Saksamaalt ning räägime butiikveinide eelistustest ja väärtustest võrreldes masstoodanguga.
- Tervitusmull – Cremant de Limoux Valamully
- Ahju-foccacia lõhe tartariga – Domaine Tassin Sancerre Blanc
- Vinnutatud veise amps röstitud käsitööleival – Villa Huesgen By The Glass Riesling
- Verivorst grillitud ananassi ja sibulamoosiga – Domaine Plantevin Plan Di Dieu
- Aeglaselt valminud lammas bataadipüree, värske soolakurgi ja hapukapsaga – Tenuta di Biserno Il Pino di Biserno
- Grillitud kaneeline õunapomm käsitööjäätisega – MAN O’WAR Tuulia Blanc de Blanc
Pilet ühele: 85EUR
NB! Üritus on mõeldud mulliealistele toidu- ja veininautlejale! Tegemist on alkoholiga, mis võib kahjustada tervist. Valamulli toetab teadlikku tarbimist, vähem, aga kõige paremat!
Ostu eest saate maksta pangaülekande, pangalingi või VISA ja Mastercard krediitkaartidega.