Prantsusmaa šampanja ning vahuveinid Itaaliast, Prantsusmaalt ja Uus-Meremaalt.
Šampanja / champagne / Vahuvein / Sparkling wine
Nimi: Champagne de Laroche Rose 1er CRU
Päritoluriik: Prantsusmaa, Epernay
Serveerimise T: 6-10C
Viinamari: Chardonnay ja 5% kuni 10% Pinot Noir
Värv: Õrn lõheroosa, tillukese mulliga
Aroom: Värske, kerge, delikaatne, kirss, vaarikas, maasikas
Maitse: Elegantselt kreemjas mousse ja mineraalne tekstuur, puuviljane ja tsitruseliselt värske
Toit: ka ilma toitu või suupisteks sobiks külm lihavalik
Nimi: Champagne de Laroche Brut
Päritoluriik: Prantsusmaa, Epernay, Damery
Serveerimise T: 6-10C
Viinamari: 60% Pinot Meunier, 40% Pinot Noir
Värv: roosa alatooniga, kuldse säraga, keskmise mulliga
Aroom: Värske, kerge, delikaatne, roheline õun, röstsai ja vanilje
Maitse: Elegantselt värske, mineraalne, õrna puuviljase noodiga: virsikud, abrikoosid, röstsai, pika
järelmaitsega, kus domineerivad tsitruselised noodid
Toit: ka ilma toitu, kerged suupisted, kala või mereannid
Päritoluriik: Prantsusmaa, Languedoc-Roussillon, Limoux Serveerimise T: 7-9C. Viinamari: 50% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 30% Pinot Noir Aroom: Maasikas, vaarikas, tsitruselised, värske aroomiga Maitse: Keskmiselt happeline, marjane Toit: Ideaalne tervitusjook, kerged suupisted, sobib ka kvaliteetkokteilideks. Väike tootja, pereettevõte, käsikorje. 18 kuud pärmisettel.
Värv: Õlgkollane, tillukese ja püsiva mulliga. Aroom: Lilleline, saia ja pärmi nootidega, värske. Maitse: Keskmise happelisusega, värske
Toit: aperitiiv ja tervitusjook, kerged suupisted, kala. 12 kuud pärmisettel, kvaliteetne ja värske Alpide spumante.
Välimus: Selge, õlgkollane värv, püsiva tillukese mulliga. Aroom: elegantne, puuviljane ja aromaatne, pärmi noodiga. Maitse: värske, mineraalne, kompleksne, pika järelmaitsega.
Välimus: Selge, õlgkollane värv, püsiva tillukese mulliga. Aroom: elegantne, lilleline, puuviljane ja aromaatne, pärmi ja saiakooriku noodiga. Maitse: värske, mineraalne, kompleksne, pika järelmaitsega.
Välimus: Selge, õrnroosa värv, püsiva tillukese mulliga. Aroom: elegantne, lilleline, puuviljane ja aromaatne, pärmi ja saiakooriku noodiga. Maitse: värske, mineraalne, kompleksne, pika järelmaitsega.
Välimus: Selge, õlgkollane värv, intensiivse tillukese mulliga, alguses elav, lõpus kreemjas. Aroom: selge, peen, ebaküdooniamarmelaadi noodiga, saia koorik, röstitud sarapuupähkel ja joogurt. Maitse: elegantne ja püsiv, tsitruseline ja lõpus mineraalse noodiga; tõeline üllatus aga ootab pudeli põhjas, kus pärmisettel on oluline roll. Isegi kui need muudavad veini alguses uduseks, tugevdavad nad maitse komplektsust, mahlasust, äratuntavat saiakooriku nooti. Kui oled kunagi proovinud Milkisit või Calpist ning sulle meeldib eksperimenteerida, siis seda tasub proovida! Toit: Kui vein on selge, sobib väga hästi mereandide, värskete juurviljatega ja külmade suupistetega. Kui vein on udune, siis paremini sobiksid pearoad, liharoad, vorstid või grillitud liha.
Päritoluriik: Prantsusmaa, Loire Serveerimise T: 10-12C Viinamari: 100% Melon de Bourgogne Välimus: Selge, õlgkollane värv, intensiivse tillukese mulliga. Aroom: kriidine, selge, värske, ebaküdoonia, õun, virsik, pärm. Maitse: värske ja püsiv, mineraalse noodiga, kergelt mõrkjas. Öko põhimõttega veinikasvatus, viinapuud 40-60 aastat vanad.
Päritoluriik: Itaalia, Toskaana Serveerimise T: 6-8C Värv: õrn roosa Aroom: elegantne ja värske, punased marjad, tsitruselised Maitse: värske, kuiv Toit: mitmekesised maitsete kombinatsioonid suitsulõhega, juustudega ja viilutatud lihaga. Käsikorje, 24 kuud pärmisettel, kaks kuud pudelis peale desgorgement’i. Ei ole lisatud suhkrut – pas dosé meetod. Puhas ja värske maitse.