Su ostukorv on hetkel tühi!
Veinikoolitus HoReCa
Oleme veendunud, et veinikoolitus HoReCa töötajatele peab vastama veini pakkuva koha identiteedile, vajadustele ja külaliste ootustele. Rätsepatööna valminud programm on mõeldud töötaja motiveerimiseks, huvi tekitamiseks kõigepealt töötajal endal ning selle emotsiooni edasi andmisele. Sest vein on elav, muutuv ning tähelepanu vajav, isiklik jook.
Veinikoolituse kava võib koosneda järgmistest moodulitest, aga, muidugi, ei ole piiratud ainult nendega:
- Veinide põhitõed: Viinamarjasordid, veinipiirkonnad, tootmismeetodid ja veinistiilid.
- Veini ja toidu sobitamine: Kuidas pakkuda ideaalseid kombinatsioone, mis rikastavad söögikogemust.
- Serveermisnipid: Temperatuur, dekanterimine, klaasivalik – kõik, mis tagab parima elamuse.
- Veinikaardi tutvustus: Süvendatud teadmised just Teie ettevõtte veinivalikust.
- Klienditeeninduse psühholoogia: Kuidas suhelda erinevate klientidega ja pakkuda personaalset lähenemist.