Su ostukorv on hetkel tühi!
Veinid hotelli
Külalislahkus peitub detailides… ja sageli ka veinivalikus!
Tänapäevane hotellikülaline otsib midagi enamat kui lihtsalt majutust. Ta otsib elamust, üllatusi, mis jäävad meelde ja tähelepanu. See kehtib eriti just luksussegmenti sihtivate külaliste kohta, aga hind siin ei ole toreda elamuse nurgakivi. Meelde jäävad maitsed, taju, visuaal ja lugu.
Veinivalik võib mängida olulist rolli selles kogemuses.
Sest mis on üks esimestest asjadest, mida teeb inimene, kui astub oma hotellituppa? Õige — uurib minibaari ja menüüd. Need peegeldavad hotelli väärtusi ja pühendumust kvaliteedile. Millise sõnumi saadab praegune veinivalik? Kas väärtuslikku klienti ootab tema toas isikupärane ning kvaliteetne jook mis kindlasti haarab tähelepanu? Ja kui lisada selle kõrvale selle toode haarav lugu?
Hotelli minibaaridele eriti mugavad 0,375l kvaliteetveinide pudelid on ideaalne lahendus.
Miks hotell peab panustada kvaliteetveinidesse?
Suuri nimesid on võimalik leida ka butiikveinide tootjate seas, neid pakutakse parimates restoranides, hotellides, lennukite äriklassides:
- Autentsus ja ajalugu: iga pudel on käsitöö, mis räägib tootja pühendumusest, terroir’ist ja traditsioonidest. See pakub külalistele võimaluse avastada midagi uut ja unikaalset.
- Erakordne kvaliteet: kui kogus enam ei ole prioriteediks.
- Eristumine: unikaalne veinivalik kas minibaaris või hotelli restoranis näitab pühendumist detailidesse ja pakute midagi raamidest väljas.
- Jätkusuutlikkuse toetamine: paljud väiketootjad panustavad mahepõllundusse ja säästvatesse praktikatesse, aidates kaasa rohelisema tuleviku loomisele, samu põhimõtteid toetavad ka paljud hotellid.